Spiegelpaneel op Koningin Wilhelmina Boulevard

In het kader van het thema ‘Cultuur Verbindt’ van de nieuwe fusiegemeente Noordwijk zijn vier spiegelpanelen op de KW-Boulevard geplaatst. Eén daarvan is gewijd aan Max Liebermann. De beelden werden onthuld door wethouder Sjaak v.d. Berg. Zie ook de tekst op de pagina ‘Max Liebermann, schilder van Noordwijk’. Het is heel leuk om, naast de panelen van de Max Liebermann Route, Max ook aanwezig te zien op het spiegelpaneel. Dat geeft de route nog eens een extra boost.

Tuinmarkt in Noordwijk-Binnen

In het tweede weekend van juni vindt in Noordwijk-Binnen de Tuinmarkt plaats. De Stichting Max Liebermann Noordwijk deelde een kraam met De Oude Dorpskern en ontwikkelde voor deze deelname extra merchandising als kaarten, kaartenmapjes en placemats. Tevens werd een speciale Beachflag met afbeeldingen van panelen gemaakt.


Onderhoud panelen

De panelen van de Max Liebermann Route trotseren weer en wind. De kleuren van de schilderijen die erop staan afgebeeld lijden daar gelukkig niet onder. Maar periodiek is een schoonmaakbeurt met spons, schoonmaakmiddel en droge doek noodzakelijk. Een team van zeven vrijwilligers zorgt ervoor dat de panelen het gehele jaar door bezienswaardig zijn.